Music is serious business

Bij DRØN geloven wij in ‘breinvitaliteit’ ofwel breinkracht.
Immers, hoe krachtiger het brein, hoe meer je eruit haalt. Wat de beste training is voor het brein? Duurzaam muziek maken.

Wat biedt DRØN?

DRØN biedt een volledige verzorgde muziekservice voor zakelijke organisaties, scholen en opvangorganisaties. Wij werken met speciaal geselecteerde interactieve docenten, die balans houden tussen plezier maken en muziekles geven. Het doel? Het brein van medewerkers anders trainen en krachtiger maken door samen duurzaam muziek te maken.

Een DRØN muzieksessie is een inspiratiemoment dat zorgt voor een positive 'break'. En tegelijkertijd wordt het brein getraind. Waar mogelijk en passend maken de docenten gebruik van de moderne middelen als ‘tabs en apps’ om de muziek nog toegankelijker te maken. Het gaat immers om het effect dat optreedt bij langduriger muziek maken.

En omdat de sessies gewoon op ‘werk’ worden gegeven verlagen we direct een grote drempel. De logistiek.
Gratis offerte aanvragen

NIEUW Online Muzieklessen

Muziekles waar en wanneer je dat wil? Dat kan via Online Muziekles van Drøn. Je krijgt echt privéles van de muziekleraar, maar dan via de webcam.

Klik hier voor meer informatie

Informatie

Privacy
Cookiebeleid
Contact 
Disclaimer

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram