Muziekles op school de BSO

DRØN biedt een volledige verzorgde muziekservice voor scholen, na- en buitenschoolse opvang (NSO & BSO). Wij geloven namelijk dat muziek heel gezond is voor het brein van kinderen. Daarom vinden wij dat iedereen meer muziek moeten kunnen maken. Maar natuurlijk wel met plezier. Want hoe langer je oefent, hoe groter het positieve effect. 

Hoe werkt het?
Wij werken met speciaal geselecteerde interactieve docenten, die balans houden tussen plezier maken en muziekles geven. Waar mogelijk en passend maken ze natuurlijk gebruik van de moderne middelen als ‘tabs en apps’. Het gaat immers om het effect dat optreedt bij langduriger muziek maken.

Welke muziek?
Wij bieden voor elk wat wils: van piano tot zang en van 1-op-1 tot groepslessen. 

Waar vinden de lessen plaats?
Omdat de lessen gewoon op school of op aangesloten NSO worden gegeven verlagen we direct de grootste drempel in de markt. De logistiek. 

Meer weten?
Samen met jullie school zorgen wij ervoor dat iedereen goed geïnformeerd wordt en de mogelijkheid krijgt zich tijdig te inschrijven voor de lessen. In de nieuwsbrief of op de school app van jullie school is de informatie over het muziekaanbod ook te vinden. Wil je je aanmelden? Of heb je vragen? 
Contact opnemen

Download onze flyer

NIEUW Online Muzieklessen

Muziekles waar en wanneer je dat wil? Dat kan via Online Muziekles van Drøn. Je krijgt echt privéles van de muziekleraar, maar dan via de webcam.

Klik hier voor meer informatie

Informatie

Privacy
Cookiebeleid
Contact 
Disclaimer

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram